Ανακοινώσεις – Προσκλήσεις

Καταγραφή

ΔIAKHPY Ξ H

Πλειοδοτικού διαγωνισμού για την παραχώρηση εκμετάλλευσης καφενείου στο μικρό έμβολο Αρετσού – Καλαμαριάς με την ονομασία «Καφενείο του Ψαρά».

Για το πλήρες κείμενο της διακήρυξης πατήστε ΕΔΩ.


ΔΕΤΕΚ Α.Ε. ΟΤΑ 

Καλαμαριά, 19/06/2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΧ 1/2014

ΜΠΑΡΜΑΝ Π.Α. ΜΠΑΡΜΑΝ Μ.Α. ΜΠΟΥΦΕΤΖΗΣ Π.Α. ΜΠΟΥΦΕΤΖΗΣ Μ.Α. ΤΑΜΙΑΣ Π.Α. ΨΗΤΑΣ Μ.Α. ΤΑΜΙΑΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Μ.Α. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ Π.Α. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ Μ.Α.
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ


 Προτάσεις για εκδηλώσεις στην Πλαζ Αρετσού

Η Πλαζ Αρετσού είναι ένα οργανικό κομμάτι της Καλαμαριάς το οποίο ανήκει σε όλους τους κατοίκους του Δήμου. Η Δημοτική Επιχείρηση στα πλαίσια μιας προσπάθειας μέγιστης δυνατής αξιοποίησης της “περιουσίας” των Καλαμαριωτών παρακαλεί, προσκαλεί και “προκαλεί” όλους σας να μας αποστείλετε τις ιδέες και τις προτάσεις σας για καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και δρώμενα που θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν στον χώρο της Πλαζ Αρετσού και του Remezzo Pallas.  Η βοήθεια σας είναι ανεκτίμητη και οι ιδέες ευπρόσδεκτες. Στείλτε μας τις ιδέες και τις προτάσεις σας συμπληρώνοντας το έντυπο pdf που επισυνάπτουμε παρακάτω με email ή με fax ανάλογα με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί. Για την καλύτερη παρουσίαση της πρότασης σας μπορείτε να μας υποβάλλεται και υποστηρικτικό υλικό (ψηφιακό, έντυπο κτλ…). Όλες οι προτάσεις θα αξιολογηθούν και θα εκτιμηθούν.

images