Το καλύτερο μπαλκόνι της Θεσσαλονίκης

Το Remezzo Pallace αποτελούσε πάντα το σημείο αναφοράς για όλους τους Καλαμαριώτες αλλά και για τους επισκέπτες της παραλιακής ζώνης της Καλαμαριάς.  Από το 1995 που εγκαινιάστηκε (αρχικά ως Διαβαλκανικό  Κέντρο Νεότητας)  έγινε η αγαπημένη συνήθεια των κατοίκων του Δήμου και όχι μόνο.  Η ιδανική θέση του μπροστά στην μαρίνα της Αρετσούς προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στους θαμώνες όχι μόνο προς τη θάλασσα αλλά και προς τον πανέμορφο Όλυμπο που βρίσκεται στο βάθος. Το Remezzo λειτουργεί σε τρία επίπεδα: Remezzo Sport Cafe, Remezzo Chocolaterie και Remezzo Garden στον προαύλιο χώρο προς την θάλασσα.


 1362735096Το Remezzo Sport CAFÉ βρίσκεται στο πρώτο επίπεδο του κτηρίου στο οποίο μπορούν οι θαμώνες να απολαύσουν καφέ, μπύρα ή ποτό σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και να παρακολουθήσουν αγώνες της στρογγυλής θεάς και όλες τις μεγάλες διοργανώσεις Champions League, Uefa Europa League σε ανάλογη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Την εξυπηρέτηση σας αναλαμβάνουν υπάλληλοι της επιχείρησης που διακρίνονται για την ευγένεια και τον επαγγελματισμό τους. Στον χώρο υπάρχει και δωρεάν Ιντερνετ για να μπορείτε να σερφάρετε δωρεάν στο Remezzo.


1362734947Το Remezzo Chocolaterie βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο του κτηρίου.  Στον ζεστό και φιλικό του χώρο μπορεί ο επισκέπτης να χαλαρώσει πίνοντας ζεστή σοκολάτα ή άλλο ρόφημα απολαμβάνοντας την θέα της μαρίνας. Λόγω της μορφολογίας του, ο χώρος μπορεί να διαμορφωθεί και να φιλοξενήσει πληθώρα εκδηλώσεων τους χειμερινούς μήνες. Τον χώρο μας έχουν εμπιστευτεί για διοργάνωση δεξιώσεων γάμου, βαφτίσεων, αποκριάτικα πάρτυ, γενέθλια πάρτυ, εταιρικές διοργανώσεις κ.α.  Ο χώρος του Chocolaterie έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι 70 άτομα σε καθιστό γεύμα και μέχρι 150 σε περιπτώσεις τύπου κοκτέιλ. Ο χώρος του Chocolaterie μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να φιλοξενήσει και ζωντανή ορχήστρα. Έχουν διοργανωθεί κατά καιρούς βραδιές με ζωντανή μουσική με ιδιαίτερη επιτυχία.


Το Remezzo Garden βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του κτηρίου μπροστά στην μαρίνα της Αρετσού, το οποίο είναι σε λειτουργία από αρχές Ιουνίου έως τέλος Σεπτεμβρίου κάθε έτους. Το μπαρ προσφέρει δροσιστικά ποτά στους θαμώνες ενώ η θέα της μαρίνας προσφέρει μια ανάσα δροσιάς στους πελάτες. Ο χώρος του Garden είναι ιδανικός για δεξιώσεις γάμου και βάφτισης αλλά και για εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα τους καλοκαιρινούς μήνες ενώ έχει δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι 500 ατόμων σε καθιστό γεύμα και μέχρι 800 σε περιπτώσεις τύπου κοκτέιλ.  Η ρομαντική ατμόσφαιρα, αλλά και η θέα της μαρίνας, σας εγγυάται μια απόλυτα επιτυχημένη βραδιά.

H διεύθυνση είναι Ν. Πλαστήρα 2, Τ.Κ. 55132 Καλαμαριά. Μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα μας 2310 454453 – 2310453175 – 2310453110 για να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα των χώρων αλλά και να “κλείσετε” την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει. Η θέα, η εξυπηρέτηση και ο χώρος θα τους εντυπωσιάσουν όλους!!